Console Timer

consoleTimer

consoleTimer a fost scris de derek riemer și este GPL V2, așa cum este necesar pentru a fi un supliment NVDA.

Fundal

Atunci când se utilizează linii de comandă ssh, de obicei, există decalaj de rețea. Acest termen este de așteptat, cu toate acestea, modul în care NVDA se ocupă de mișcarea cursorului nu este prietenos cu decalajul în terminale, deoarece această operațiune este una sincronică. Acest lucru face ca NVDA să raporteze în mod greșit litera greșit atunci când se mută la altă literă cu tastele săgeată. Acest supliment a fost scris pentru că eu fac o mulțime de servere de administrare și am vrut ca navigarea cursorului să funcționeze.

Instrucțiuni de utilizare TLDR

Când sunteți într-o consolă, dacă NVDA se blochează sau repetă litere la deplasarea dumneavoastră în jur,, pur și simplu apăsați NVDA+Shift+pageup pentru a-l învăța să fie mai răbdător, ori dacă el este prea întârziat, apăsați nvda+shift+page down pentru a-l învăța să fie mai puțin răbdător. Acest supliment nu va afecta alte terminale.

Cum se face acest lucru cu terminale personalizate?

Dacă sunteți un dezvoltator care vrea ca NVDA-ul să recunoască o secțiune sau o porțiune din aplicația dumneavoastră ca un terminal, iar el nu este pregătit, ar trebui să implementați un appModule în acest scop, pentru a obține comportamentul relevant, anunțul I.E al noului text scris la stdout, etc. Vă rugăm să ridicați un bilet împotriva NVDA, și vă putem ajuta să obțineți terminalul dumneavoastră appModule în cititorul de ecran. Suport pentru chituri, Cygwin (Mintty) și SecureCRT este deja implementat. Aplicațiile, cum ar fi R pot fi puse în aplicare în viitor. În cazul în care aplicația este recunoscută în mod corespunzător ca un terminal de NVDA, (Comportamentul termminalului este injectat în mod corespunzător în timpul rulării), acest supliment ar trebui să funcționeze. În caz contrar, vă rog să-mi spuneți prin raportarea unei probleme. Cum se scrie un modul de aplicație este în afara domeniului de aplicare a acestui document, dar este bine explicat în Ghidul pentru dezvoltatori NVDA. Acest exemplu ilustrează un appModule pentru a preda NVDA-ului că fereastra terminal de pe PuTTY este un terminal. De asemenea, Iată un exemplu de implementare pentru MinTTY. Cel mai important lucru de care ar trebui să fiți sigur că se întâmplă este NVDAObjects.behaviors.Terminal. Acesta este injectat în lista clasei.