mIRC

Aceasta este o versiune îmbunătățită a modulului aplicației mIRC care vine cu NVDA.

Descriere supliment:

Aceasta este o versiune îmbunătățită a modulului aplicației mIRC inclus în NVDA.

  1. Obiectul navigator al NVDA-ului este acum setat automat la fereastra de ieșire a mIRC-ului ca să facă examinarea de ieșire mai ușoară.
  2. Două comenzi de taste noi (NVDA-8 și NVDA-9) comută „întreruperea vorbirii pentru caracterele tastate” și „întreruperea vorbirii” pentru tasta enter”, respectiv la setări.
  3. În plus, NVDA-Enter și numbpad-Enter vor seta poziția obiectului navigator al NVDA-ului la ultimul rând al textului în fereastra de ieșire și o vor pronunța.
  4. „Schimbările de raportare a conținutului dinamic”, „caret-ul mută cursorul de examinare”, „întreruperea vorbirii pentru caracterele tastate” și „întreruperea vorbirii pentru tasta enter” setările sunt salvate automat într-un fișier special de configurare când fereastra mIRC pierde focalizarea și restaurată atunci când primește focalizarea din nou.

Notă: Setarea de „modificare a raportării conținutului dinamic al NVDA-ului” este activată îm mod implicit. Dacă utilizați un sistem de vorbire pentru mIRC, cum ar fi Talking IRC Talking IRC sau mIRC cu vorbirea, comutați această setare pe dezactivat cu comanda NVDA-5.