Mush Client

Acest supliment îmbunătățește utilizarea clientului Mush cu NVDA.

Descrierea suplimentului:

El oferă următoarele îmbunătățiri de accesibilitate pentru Mush Client:

  1. Obiectul navigator al NVDA-ului este acum setat automat la fereastra de ieșire a clientului Mush ca să facă examinarea mai ușoară a ieșirii.
  2. Două comenzi noi (NVDA-8 și NVDA-9) comută „întreruperea vorbirii pentru caracterele tastate” și „întreruperea vorbirii pentru tasta enter”, respectiv setări.
  3. În plus, NVDA-Enter și numbpad-Enter vor seta poziția obiectului navigator al NVDA-ului la ultimul rând al textului în fereastra de ieșire și o rostește.
  4. Setările „Raportarea modificărilor conținutului dinamic”, „caret-ul deplasează cursorul de examinare”, „vorbirea întreruptă pentru caracterele tastate”, și „întreruperea vorbirii pentru tasta Enter” sunt acum salvate automat într-un fișier de configurare când fereastra Mush Client pierde focalizarea și a restaurat când primește din nou focalizarea.

Deoarece mulți oameni vor utiliza Mush Client cu un plugin de vorbire pentru auto-rostirea textului, setarea „raportarea modificărilor conținutului dinamic al NVDA-ului este dezactivată în mod implicit pentru a evita repetarea textului de două ori. Dacă vreți să activați auto-rostirea textului cu NVDA, comutați la activarea setării cu scurtătura NVDA+5.