Screen Curtain

  • Autori: Babbage B.V., Joseph Lee
  • Descărcați versiunea în dezvoltare
  • NVDA compatibility: 2018.3 to 2019.2
  • This is a legacy add-on: NvDA 2019.3 will include screen curtain functionality

Acest supliment adaugă funcționalitatea cortinei ecranului din Windows 8 și mai nou.

Pentru a folosi acest supliment, mergeți în meniul NVDA/Instrumente/Screen Curtain. Dacă elementul este bifat, cortina ecranului este activă, în caz contrar este dezactivată. Puteți, de asemenea, să atribuiți o comandă pentru activarea cortinei ecranului de oriunde. Activând această caracteristică, NVDA va anunța un mesaj de stare, iar în cazul în care cortina ecranului este activă la pornirea NVDA, se va auzi un semnal sonor.

Pentru a-i cere NVDA-ului să activeze cortina ecranului în timpul utilizării lui, mergeți în meniul NVDA/Preferințe/Setări/Screen curtain. Bifați caseta „folosește cortina ecranului” pentru a o activa, debifați pentru a o dezactiva. Puteți, de asemenea, să configurați această setare atâta timp cât un profil este activ, excepție făcând cel al configurației normale, astfel încât să puteți folosi cortina ecranului atâta timp cât un profil este activ (cât timp folosiți o aplicație, de exxemplu).

IMPORTANT: this is a proof of concept add-on. As screen curtain functionality is included in NVDA as of 2019.3, this add-on is discontinued.

Versiunea 18.08

  • Versiunea inițială.