Text Information (tilføjelse ikke oversat

Denne tilføjelse giver mulighed for at få oplysninger baseret på valgte tekst. Blot Vælg noget og bruge et tastetryk for at få oplysninger. Du bør, forhåbentlig, blive præsenteret med noget, der passer til konteksten.

Bemærk: Denne pakke er distribueret i henhold til GNU General Public License, version 2 eller nyere. Se filen COPYING.txt for yderligere oplysninger.

Kommandoer

Bemærk: disse tastetryk antager at du bruger det engelske tastaturlayout, og virker måske ikke ellers. Hvis der er et problem, prøv først at ændre dem i dialogen "Inputbevægelser".

  • NVDA+; (semikolon)": Rapporterer information om den valgte tekst.
  • NVDA+Skift+; (semikolon): Rapporterer informationer om teksten i udklipsholderen.
  • NVDA+Ctrl+; (semikolon): Rapporterer de sidste rapporterede oplysninger. Tryk to gange for at få det vist i en dialogboks.

Understøttede tjenester

I øjeblikket understøttes følgende funktioner:

  • IP adresseoplysninger ved hjælp af API'EN IPInfoDB. Der tilbydes en API-nøgle, men jeg kan på ingen måde garantere, at det altid virker. Du kan generere dine egen, og Indtast den på toppen af init.py, der skal erstatte den gamle API-nøgle.
  • Engelsk ordbogsdefinitioner fra princeton wordnetweb. Bemærk: disse definitioner er ikke de bedst, og databasen mangler definitioner for simple ord, f.eks. "could", "you", mv.
  • Opslag af ISBN-numre ved brug af Google Books API
  • Kreditkort verifikation

Bemærk: Regulære udtryk bruges til at verificere data. Der er i øjeblikket nogle, der ikke bruges, herunder telefonnumre og e-mails. Dette kan ændre sig i fremtiden.

Bidrag

Bidrag er velkomne. Du kan enten indsende en PR, eller komme i kontakt via følgende info:

Twitter: @cartertemm

E-mail: crtbraille@gmail.com