Text Information

Acest supliment permite obținerea de informații pe baza textului selectat. Pur și simplu selectați ceva și utilizați o combinație de taste pentru a obține informații. Ar trebui, sperăm, să vă fie prezentat ceva care să se potrivească cu contextul.

notă: Acest pachet este distribuit sub termenii GNU, (General Public License), versiunea 2 sau mai nouă. Vă rugăm să citiți fișierul COPYING.txt pentru mai multe detalii.

combinații de taste

notă: conceptul acestor combinații de taste are la bază ideea că dumneavoastră folosiți tastatura englezească. Prin urmare, funcționarea acestora nu este garantată dacă utilizați o altă tastatură. În cazul în care există o problemă, încercați mai întâi să le modificați din dialogul gesturilor de intrare.

  • NVDA+; (punct și virgulă): oferă informații bazate pe textul care este selectat
  • NVDA+Shift+; (punct și virgulă): oferă informații despre text pe planșetă
  • NVDA+control+; (punct și virgulă): rostește ultima informație raportată. Dacă doriți ca aceasta să fie afișată într-un dialog, apăsați comanda menționată de două ori.

servicii suportate

Actualmente, sunt suportate următoarele caracteristici:

  • Obținerea de informații despre adresa IP folosind API-ul IPInfoDB. Este furnizată o cheie API, dar totuși, nu este garantat faptul că va funcționa mereu. Puteți să vă generați cheia proprie și să o introduceți în partea de sus a fișierului init.py, înlocuind-o pe cea veche.
  • definițiile dicționarului englez de la Princeton wordnetweb. Notă: aceste definiții nu sunt cele mai bune, iar din baza de date lipsesc definiții pentru cuvinte simple precum could și you.
  • Căutările ISBN prin API-ul google books
  • verificarea tipului de card de credit

Note: expresiile regulate sunt folosite la verificarea datelor. Actualmente, există unele care nu sunt folosite, numerele de telefon și adresele de poștă electronică. Asta s-ar putea schimba în viitor.

contribuție

Contribuțiile sunt apreciate. Puteți fie să trimiteți un PR (Pull Request), fie să-l contactați pe Carter Temm, având la dispoziție următoarele opțiuni:

twitter: @cartertemm

email: crtbraille@gmail.com