A nap tippje

Ez a bővítmény segít az NVDA használatának elsajátításában azzal, hogy minden nap ad egy tippet.

Tudnivalók:

A bővítmény telepítése után az NVDA-t újra kell indítani. Ekkor a bővítmény kéri, hogy állítsuk be, miként használjuk az NVDA-t. Kiválaszthatjuk a jártassági szintünket. Például, ha kezdők vagyunk a számítógép-használatban, válasszuk a kezdő szintet.

Ezek után az NVDA naponta egy tippet fog mutatni. Az előre és vissza gombokkal váltogathatunk a megtekinthető tippek között, majd nyomjuk meg az escape billentyűt vagy a bezárás gombot, ha végeztünk. A gombokat a tab billentyűvel találhatjuk meg, ha a párbeszédpanel nyitva van, a szóközzel vagy az enterrel lehet megnyomni őket. Ha végeztünk, akár a szerkesztőmezőben vagyunk, akár másutt, az escape-et vagy a bezárás gombot megnyomva hagyhatjuk el a párbeszédpanelt. Ha szeretnénk tippet kérni, válasszuk a nap tippje menüpontot az NVDA menüből.

Ha szeretnénk megváltoztatni a felhasználói szintünket, hogy megfelelőbb tippeket kapjunk, válasszuk az NVDA beállítások/a nap tippje menüt. A bővítmény telepítését és az NVDA újraindítását követően a bővítmény megkérdezi a felhasználói szintünket.