Tip of the Day

Acest supliment este creeat pentru a te ajuta să înveți NVDA oferindu-ți zilnic diferite sugestii.

Instrucțiuni:

După ce add-on-ul este instalat, când NVDA este repornit pentru prima oară, te va întreba cât de confortabil ești cu utilizarea NVDA. Trebuie să selectezi nivelul tău de confort, de exemplu dacă ești un începător în domeniul computerilor, selectează „Începător”.

După aceea, NVDA va arăta o sugestie. Poți să tastezi butoanele înainte sau înapoi pentru a modifica câte sugestii vei vedea, și poți apăsa închidere sau escape când ai terminat. Pentru a căuta aceste butoane, poți apăsa tab cât timp caseta de dialog este deschisă și butoanele sunt afișate, și tastează enter sau space pentru a le activa. Când ai terminat, apasă escape din câmpul de editare, sau apasă butonul de închidere. Pentru a primii sugestii în orice moment, selectează opțiunea Sugestia Zilei din meniul NVDA.

Pentru a-ți modifica nivelul de confort pentru a-l ajuta pe NVDA să-ți dea sugestiile necesare, selectează opțiunea Sugestia zilei din meniul NVDA, preferințe. add-onul de va întreba din nou cât de confortabil ești cu folosirea NVDA.